29.4.2024. 22:37
0
Preminuo sin MMA borca Francisa Ngannoua: Imao je 18 mjeseci
Američki mediji objavili su da je kamerunski MMA borac Francis Ngannou izgubio sina.

Njegov 18-mjesečni sin preminuo je iz zasad nepoznatih razloga. Kamerunac je prvo zabrinuo pratitelje na X-u misterioznom i tužnom objavom, a onda se pročula vijest o tragediji.

"Koji je smisao života ako je ono od čega se najviše trudimo pobjeći, ono što nas na kraju najteže udari? Zašto je život toliko nepošten i nemilosrdan? Zašto uvijek uzima ono što nemamo? Je#eno sam umoran", napisao je Ngannou prije nego se saznalo što se dogodilo.

Hiljade njegovih fanova šalju mu poruke podrške, a oglasio se i Conor McGregor.

''Jako mi je žao zbog tvog gubitka. Moje molitve su uz tebe i tvoju porodicu'', napisao mu je Irac. Zasad nema službene objave, ali očekuje se da će Ngannou pauzirati karijeru na neko vrijeme nakon ove vijesti.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.