14.1.2016. 9:57
0
Omiljeni "Prijatelji" ponovno na malim ekranima
Glumačka postava jedne od najpopularnijih humorističnih serija „Prijatelji“ ponovno će se okupiti pred malim ekranima, prenose mediji.

Naime, David Schwimmer, Matt Le Blanc, Matthew Perry, Courtney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow okupit će se kako bi snimili dvosatni specijal kojim će odati počast reditelju Jamesu Burrowsu, a koji će biti emitiran 21. februara. 

Burrows je režirao 15-ak epizoda kultne serije, a svi glumci već su potvrdili svoje dolaske, iako je direktor NBC-a Robert Greenblatt rekao kako će biti teško uskladiti njihove rasporede. 

"Nadam se da će svi biti u istoj prostoriji u isto vrijeme", kratko je prokomentarisao Greenblatt.

(FENA) 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.