10.2.2016. 11:29
0
Komšijska kafa sa Kikijem, Ammarom i Al' Dinom
Pink BH i porodični magazin „Dobar komšija“ u subotu, 13. februara od 17:30 sati u domove gledatelja ružičaste televizije donose pozitivnu komšijsku priču i mnogo zabave.

Gosti urednice i voditeljice Nataše Petrović su Kiki Lesendrić, Ammara Mistrić, Al' Dino.

Kroz bajkovito putovanje blistave tridesetpetogodišnje karijere u „Dobrom komšiji“ provest će nas Kiki Lesendrić koji će evocirati uspomene na svoj muzički početak, govorit će o pjesmama koje su bile direktno povezane sa vremenom u kojem su nastajale do novih, koje nose svojevrsnu poruku, o žanrovskim promjenama, nastupima u regionu, mladim talentima kojima uvijek stoji na raspolaganju...

Al'Dino i mlada pjevačica Ammara Mistrić, u opuštenoj atmosferi „Dobrog komšije“ otkrit će detalje iz svojih karijera koje do sada nisu bile poznate javnosti, govorit će o svojim novim muzičkim projektima i očekivanjima publike.

Odmorite se i učvrstite komšijske veze uz Pink BH i magazin „Dobar komšija“ koji će i ovaj put donijeti pregršt zabavnih informacija.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.