13.2.2016. 9:24
0
Sanja Kužet: Privatno me nećete videti na štiklama
Šarmantna voditeljka „Granda” privlači pažnju stajlingom, a mi smo je pitali da li i privatno bira tako senzacionalne toalete.

Slobodne dane uglavnom provodi u prirodi, sa sinom Andrijom, a tada je komforna odjeća i obuća jedina opcija. Što se tiče atraktivnih haljina u kojima je viđamo u emisijama, Sanja otkriva kakve modele privatno voli da nosi, piše zena.blic.
 
- Iako ima malo prilika u kojima možemo da ponesemo tako glamurozne haljine, mislim da su one uskog kroja dužine do koljena ili ispod koljena te koje su najženstvenije i koje na najbolji način ističu žensku figuru, naravno, ako nemate problema sa kilažom. To je po mom mišljenju uvek pogodak za neku svečaniju priliku.

- Haljina mora zaista da mi se dopadne da bih uopšte mogla da je iznesem na pravi način i mislim da se to vidi po mom izrazu lica na samoj probi emisije. Što se tiče privatnih stvari, možda baš u posljednje vrijeme s obzirom na tu čestu transformaciju kada je posao u pitanju, sebi privatno dam i malo više oduška. Kad imam slobodan dan, žao mi je i da tretiram kosu i da stavljam maskaru, tako da sam u 99 odsto slučajeva privatno potpuno bez šminke. Na ulici me ne možete videti sa loknama, punđama i šminkom, naprotiv, nosim ravnu obuću, džins - otkriva Sanja.

(Merima Druškić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.