19.11.2016. 21:04
0
Imitirao Vučića: Velimir se iznenadio kad ga je premijer pozvao, a evo šta mu je i rekao
Učesnik takmičarskog šou programa "Ja imam talenat" stend ap komičar Velimir Tošić iz Banatskih Karlovaca koji je publiku oduševio svojom imiticijom premijera Srbije Aleksandra Vučića, otkrio je da je danas od predsjednika Vlade Srbije primio telefonski poziv.

- Prije svega moram da kažem da sam oduševljen uspjehom svog nastupa, ali posebno ovim što mi se danas dogodilo - rekao je Tošić za Pink.

Prema njegovim riječima, oko 15 sati pozvala ga je osoba koja se predstavila kao Aleksandar Vučić, ali je prvo pomislio da je reč o šali njegovih prijatelja.

- Često se moji prijatelji i ja šalimo, pa jedan drugog zovemo i pretvaramo se da smo neko drugi, svako to radi, pa nisam odmah pomislio da je stvarno premijer na vezi, ali sam ubrzo shvatio da stvarno jeste on - ispričao je komičar.

Kako kaže, premijer ga je pozvao kako bi pohvalio njegovu imitaciju o kojoj svi toliko pričaju.

- Rekao mi je da sam odličan u svom poslu, i da nastavim da se bavim imitacijom, jer je talenat evidentat. On mi se zahvalio i rekao da ga je imitacija oduševila. Zatim mi je poželio puno zdravlja i uspjeha u daljem radu i životu - ispričao je Tošić.

On se zahvalio premijeru Vučiću i poručio mu da ga je poziv jako obradovao, jer jako cijeni njega i njegov rad.

Tošić je dodao da će se za sljedeći nastup potruditi da ponovo oduševi publiku, a evo kako je izgledala imitacija premijera Aleksandra Vučića.

(Merima Druškić/Avaz)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.