15.3.2018. 18:56
0
Ko laže? Životna priča studenta Milana Jevđića dobija neshvatljiv tok
Životna priča studenta Milana Jevđića, koji tvrdi da se sam školuje, izdržava i da nije pao nijedan ispit, a koja već sedam dana potresa Srbiju, dobija neshvatljiv tok. Najprije se javio doktor iz Švedske, koji tvrdi da ga je godinama finansirao, a nakon toga juče se oglasila i Vesna Popov, koja živi u Austriji, a koja tvrdi da je ovom mladiću davala 500 eura mjesečno da preživi.
- Nemam komentar o svemu tome! Dokle god budem pričao, sve će ovo trajati. Nisam krio da su mi ljudi pomagali. Nikoga nisam namerno imenovao zbog njihovih porodica, njihove privatnosti. Svašta sam čuo o sebi ovih dana. U svemu ovome niko od nas nije bezgrešan. Mislim da toliko loše nisu pričali ni o Hitleru, koliko o meni ovih dana. S druge strane, nikada ništa loše neću da govorim o Vesni iz Austrije jer je poštujem zbog svega što je uradila za mene, niti doktoru iz Švedske - navodi Milan, dodajući da više ne može da nađe riječi da priča o novonastaloj situaciji poslije svog gostovanja na televiziji.

Podsjetimo, Milan Jevđić je mladić iz Užica koji je na sebe skrenuo pažnju gostujući u emisiji „Život priča“, autorke Tatjane Vojtehovski na TV „Prva“. On je izjavio kako su ga sa navršenih 20 dana ostavili majka i otac, kao i da se o njemu brinula baka sve do svoje smrti, a njegove 16. godine života. Od tada se, kako je govorio, sam snalazio, radio svakakve poslove, školovao se i bez pomoći stigao do pete godine studija.

Milan Jevđić naveo je da mu se doktor iz Švedske javio i počeo da mu daje 100 eura mjesečno.

- Ja sam pomoć prihvatio, nisam ga poznavao. Međutim, od samog početka nismo imali normalan odnos. Trpeo sam maltretiranja i prijetnje. Govorio je: „Ako padneš ispit, visićeš na stubu na Terazijama, bićeš prebijen“. To sam slušao svakog dana. „Da si dobar, roditelji te ne bi ostavili“ - ispričao je on i dodao da je morao da se povinuje svim njegovim zahtjevima, kao i da je „rob slab opis“ svega toga što mu se dešavalo, prenosi Alo.

(Alen Avdić)
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.