11.12.2018. 14:22
0
Evo ko je atraktivna Petra zbog koje su gledatelji napali novinara Aleksandra Stankovića
Posljednja emisija Nedjeljom u 2 na HRT-u, izazvala je mnogo negativnih reakcija na društvenim mrežama. Podsjetimo, Aleksandar Stanković u nedjelju je u emisiji ugostio četiri hrvatske internet zvijezde, a gledateljima se izbor gostiju nije nimalo svidio.

Najviše reakcija izazvalo je gostovanje atraktivne Petre Dimić, koja je u emisiju stigla u minici. Petra Dimić poznata je većini tinejdžera u Hrvatskoj.

Na Instagramu je prati 345 hiljada ljudi, a na YouTubeu ima oko 170 hiljada pretplatnika.

Sa svojim vršnjacima na internetu razgovara o svakodnevnom životu, modi, kozmetici i zabavi. Tek je završila srednju školu, a već odlično zarađuje na YouTubeu i Instagramu. U nedjelju je rekla da se ovim poslom bavi od 12 godine, a zarađivati je počela već u prvom razredu srednje škole.

Petra ima 18 godina, a nedavno je na Instagramu priznala da je povećala usne jer je imala kompleks zbog opuštenosti i nejednakosti gornje usne, piše Index hr.

(Alen Avdić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.