7.6.2021. 10:17
0
Reality zvijezdi Brendonu doktori su godinama mijenjali izgled. Nezadovoljan je trenutnim stanjem
Branislav Radonjić Brendon već godinama je poznat u regionu kao reality zvijezda. Kao takav je poznat unazad mnogo godina jer ga takav život, ali i zarada očigledno zanima.
Svoju takmičarsku karijeru u reality programima  on je započeo još kada je ušao u popularni show Veliki Brat. Mnogi koji ga poznaju i prate kažu da se mnogo promijenio i da izgleda potpuno drugačije.

Ovaj televizijski zabavljač je na svom licu odradio do sada mnoge korekcije . Prijatelji i pozanici često ističu da se izobličio.  Tvrde da mu lice izgleda kao lopta i da je prije svih operacija  bio mnogo ljepši momak. Dok s druge strane, on je za svoj izgled okrivio doktore i naveo kako su nestručno djelovali i da nisu bili korektni prema njemu, te da su ga unakazili.


"Svi doktori što su takli moje lice su me upropastili. Smatram da ima mnogo tih klinika ali i ljudi koji žele novac, a ne znaju svoj posao najbolje. Samo da mi malo ojača Instagram i krenuću sa svojom javnom osvetom, doktorima što nemaju pojma da rade estetiku", napisao je Brendon na društvenim mrežama.


(Amer Mujezinović)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.