1.1.2022. 13:37
1
Nikolina Pišek se u bikiniju oprostila od 2021.: Okrećem ti leđa i odlazi
Protekla godina za Nikolinu Pišek-Ristović, ali i za njenu cijelu porodicu, neće ostati u najboljem sjećanju, a sada se nada da će isto baš sve loše ostati u njoj.

- Bilo je lijepih momenata ‘21e. Pokušala bih je pamtiti po njima, ali bilo je više onih zbog kojih je ne želim ostaviti u sjećanju. I zato, ‘21a, okrećem ti leđa i odlazi. Jer se nadam da je ispred nas sve upravo kao na ovoj fotografiji. …blistavo, plavo, sunčano, toplo i obećavajuće. Sve vam želim svima kao i sebi. Jer želim oko sebe puno sretnih ljudi - napisala je u opisu fotografije u kupaćem kostimu, okrenutih leđa osobi koja je iza kamere.


Time se zapravo osvrnula na sve loše stvari koje su joj se u 2021. godini izdogađale. A sve je počelo još u februaru, kada su se ona i mlađa kćerka Una Sofia otrovale ugljen-monoksidom u iznajmljenom zagrebačkom stanu. Samo su zahvaljujući zabrinutom mužu i njegovom prijatelju izbjegle ono najgore.




-Una je bila lakše otrovana od mene zbog razlike u visini, iz istog razloga su živi moji psi jer žive i dišu na tridesetak centimetara visine. A CO je lakši od zraka. I prvo će zapuniti gornje dijelove vaših stanova. Ovisno o kubikaži prostora i brzini kojom curi, i o visini vaših svodova - tim tempom će vas ubiti. Tiho. Bez alarmantnih znakova da vaša vitalna tkiva upravo u tom trenutku odumiru, napisala je tada na Instagramu Nikolina.





(FENA/ K.Bešlija) 

 

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.