2.5.2022. 20:25
0
Netflix otkazao emitiranje serije koju producira Meghan Markle
Animiranu seriju "Biser", koju je kreirala Meghan Markle, Netflix je otkazao jer je odlučio da smanji troškove zbog sve manjeg broja pretplatnika koji koriste usluge platforme.

Serija je najavljena tokom 2021. godine i jedna je od nekoliko projekata od kojih je Netflix odustao. Tokom proteklog mjeseca najavljeno je da će, prema statistikama, ovu platformu do jula 2022. godine napustiti oko dva miliona korisnika.

Kompanija "Archewell Productions", koju su osnovali vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, tokom prethodne godine objavila je da će Meghan Markle biti izvršni producent serije "Biser".

Scenario pomenute serije bazira se na avanturama dvanaestogodišnje djevojčice, a inspirisan je uticajnim ženama tokom istorije.

Iz Netflixa su najavili da će nastaviti s radom na drugim projektima produkcije "Archewell Productions", uključujući dokumentarnu seriju "Heart of Invictus", priču o sportistima koji se takmiče na igrama. 

"Invictus" za povrijeđene veterane, događaju koji je osnovao princ Harry u Hagu 2022. godine.


(Aldina R.) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.