8.5.2022. 12:02
0
Iznenada preminuo muž Nikoline Pišek, Vidoje Ristović imao 44 godine
Vidoje Ristović, srbijanski historičar umjetnosti umro je sinoć posle ponoći izenada u 44. godini života, a njegova supruga, hrvatska voditeljica Nikolina Pišek je potvrdila ovu informaciju.

Rođen je 25. jula 1978. godine u Beogradu. Iz prvog braka ima kćerku Mateu, a u decembru 2014. Nikolina i Vidoje su dobili kćerku Unu Sofiju.

Živjeli su na relaciji Beograd - Zagreb. Par se vjenčao u septembru 2013. godine u Monte Karlu. Vidoje Ristović je u Beogradu završio osnovnu i srednju školu, te stekao diplomu historičara umjetnosti. Potiče iz bogate porodice.

Njegov otac, Viktor Ristović, poznatiji po nadimku Miša Grof, decenijama se bavi trgovinom umjetninama i antikvitetima.

Vidoje i Nikolina prvi put su se sreli u Dubrovniku, potom u Crnoj Gori, a u Beogradu su shvatili da između njih postoji neka "hemija". Svoju vezu su objelodanili u septembru 2012. godine, kada su ih paparaci „ulovili“ na jednom beogradskom splavu, a godinu kasnije vjenčali su se, prenosi Avaz. 


(Aldina R.) 
 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.