27.7.2022. 8:23
0
Prekinuta debata kandidata za premijera Britanije, voditeljica pala u nesvijest
Druga televizijska debata između konzervativnih kandidata za premijera Velike Britanije Liz Truss i Rishija Sunaka prekinuta je nakon što se voditeljica Kejt Meken (Kate McCann) onesvijestila.

Debata je prekinuta na pola puta nakon što se Meken onesvijestila dok je Trus govorila, njena reakcija uhvaćena je na snimci.

Čuo se glasan udarac nakon čega je Trus izgledala šokirano. Zatim je počela hodati prema mjestu gdje je stajala Meken, a zatim je prijenos prekinut.

Iz TalkTV-a, televizije koja je prenosila debatu, navode kako se Meken, njihova politička urednica, onesvijestila u eteru i da je dobro, ali da liječnici savjetuju da se s debatom ne nastavlja. 




(Amdir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.