14.11.2022. 14:46
0
Voditelj Zvonko Komšić napravio gaf: Gdje sam, šta sam na BHRT ili N1?
Voditelj Jutarnjeg programa BHT1, Zvonko Komšić, napravio je simpatičan gaf u emisiji. Voditelj je gledaoce uputio na web stranicu televizije N1 umjesto BHRT-a, ali je ubrzo shvatio grešku pa je ispravio.

Komšić je krajem prošle godine napustio N1 televiziju nakon što je proteklih sedam godina bio njihovo zaštitno lice a nakon kratkog angažmana na OBN-u postao je dio Jutarnjeg programa BHT1.

Čini se da su godine na N1 "ostavile traga", jer je Komšić u emisiji Jutarnjeg programa BHT1 napravio simpatičan gaf uputivši gledaoce na web portal televizije N1.

"Vijesti su na našem portalu - N1, pardon, bhrt.ba gdje možete pronaći sve aktuelnosti kako iz BiH tako i regije i svijeta", kazao je Komšić uz osmijeh.

Isječak emisije u kojem je napravio simpatičnu grešku podijelio je i na svom Twitter profilu.

"Da vas malo nasmijem. Gdje sam, šta sam? BHRT ili N1?", napisao je.

(A. Balićevac)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.