4.1.2023. 12:36
1
Omiljena Vučićeva voditeljica poručila predsjedniku da ‘ima m*** do poda‘: Pogledajte reakciju u studiju
Omiljena Vučićeva voditeljica Jovana Jeremić poznata je po svojim neobičnim izjavama kojima privlači pažnju u Srbiji, ali i regiji, a sada je ponovno bila ‘bez dlake na jeziku‘.

Ona redovno komplimentira predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Tako je bilo i ovoga puta dok je razgovarala sa svojim gostima u emisiji, ministrom obrane Srbije Milošem Vučevićem i direktorom Srpskog telegrafa Sašom Milovanovićem.

Jovana je usred jutarnjeg programa bez srama izgovorila da “Vučić ima mu*a do poda”. Pritom je imala ponosan izraz lica.

Ministar odbrane nije imao toliko ponosan izraz lica kao ona. Ali nju nije omelo to što je izgovorila prostu riječ na nacionalnoj televiziji.



(Admir O.)

 

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.