25.2.2023. 7:55
4
Hadžifejzović: Skoncentriši se, Bakire, skoncentriši. Nije narod Bakira karao što je izdao, već što se vadio. Raspitaćemo se da li je Konaković pitao Vučića šta je bilo sa revizijom
Senad Hadžifejzović u emisiji Centralni dnevnik sinoć je prokomentirao politička odustajanja lidera Stranke demokratske akcije (SDA), Bakira Izetbegovića. "Javnost je definitivno šokirana koliko je verzija odustajanja je do sada smislio i javno izrekao Izetbegović". Hadžifejzović mu jasno poručio: "Bakire skoncentriše se".

Hadžifejzović je sinoć to na ovaj način prokomentirao:

“Pitaćemo, raspitaćemo se da li je Konaković u Beogradu pitao Vučića šta je bilo s revizijom tužbe BiH protiv Srbije, kako se desilo da Izetbegović odustane od tužbe, odigra i još počasno o tome izvijesti predsjednika Srbije preko dvojice emisara? O toj tužbi Izetbegović je preksinoć govorio na N1 u emisiji Pressing. To jest, morao odgovoriti.

Nemoguće je koliko verzija odustajanja je do sada smislio i javno izrekao Izetbegović. Javno najavio tužbu, tajno je odjavio, javno priznao. Potom, javno porekao, pa rekao nije on nego savjetnici, sada je on, a nisu savjetnici, pa nije znao, pa sada zna. Skoncentriši se, baba, skoncentriši. Taj film Bakir mora da pogleda. Nije narod Bakira karao što je izdao, već što se vadio”, kazao je Senad Hadžifejzović.

U prilogu se može vidjeti izjava Bakira Izetbegovića iz 2017. godine kada je kazao da će biti predata tužba. Potom, je tu i njegova medijska izjava iz 2019. godine gdje također govori o istom slučaju, ali ovog puta sasvim drugačije.



(A. Balićevac)

4
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.