14.5.2023. 15:10
0
Željko Mitrović potvrdio: Rijaliti program "Zadruga" se više neće emitovati. Televizija Pink možda više nikada neće prikazivati rijaliti
Željko Mitrović je sinoć posjetio učesnike u Zadruzi 6.

Hajde prvo da napravim mali uvod, pošto smo se danas vidjeli, ovo danas je bilo neplanirano, a ovo sam planirao. Morao sam da vas vidim sve pojedinačno i vidim da li možete da iznesete ono što sam planirao. Moramo ovo da izvedemo javno.

Mislim da imamo sada već 750, 800 hilljada gledalaca. Pred velikim televizijskim auditorijumom ćemo razgovarati na način koji treba da bude obavezujući, ali prije toga da minutom ćutanja odamo počast poginulima i nastradalima – rekao je vlasnik Pink Media Group, Željko Mitrović, te su zadrugari zajedno sa njim ustali i odali počast tragično nastradalima.

Nakon toga on je razgovarao sa takmičarima.

Na kraju posjete on je saopštio kako će u budućnosti razgovarati sa timom ljudi i saradnika o tome da li će televizija Pink više ikada prikazivati rijaliti, a onda iznenadio naciju.

Saopštio je kako Zadruge više neće biti i kako je ovo zvanično posljednja sezona.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.