22.1.2016. 20:36
0
Kontroverzni teniser urlao na sudiju: Zašto im ne kažeš da ugase muziku?
Nick Kyrgios, kontroverzni australski teniser grčkog porijekla, okončao je svoj nastup na ovogodišnjem Australian Openu nakon ispadanja od Tomasa Berdycha.

Piše: Haris Ahbabović

Detalj koji je obilježio ovaj duel je onaj kada je mladi teniser pokušavao uvjeriti sudiju da tokom meča konstantno svira muzika negdje u publici.

"Muzika konstantno svira u publici sve vrijeme dok igramo. Rekao sam ti već sedam puta. Je li dozvoljeno da svira muzika dok igramo? Zašto im onda ne kažeš da ugase muziku?", urlao je Kyrgios na sudiju.

Podsjećanja radi, Kyrgios je u ranijoj fazi turnira novčano kažnjen zbog psovanja tokom meča.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.