23.4.2016. 16:54
0
"Đoković ne bi bio ovako dominantan da su Roger i Rafa u najboljim izdanjima"
Toni Nadal, stric i trener španskog tenisera Rafaela Nadala, ističe da Novak Đoković ne bi imao ovakve rezultate da Nadal i Federer imaju nekadašnju formu.

Piše: Haris Ahbabović

"Ne želim da zvuči kao da Novak ne zaslužuje mjesto na kojem se nalazi, ali istina je da se nije takmičio sa najboljom verzijom Federera. U prethodnih godinu i po dana Đoković je osvojio mnogo, a Federer očigledno nije na nivou na kojem je bio 2006., 2008. ili 2009. godine. Ista stvar je i sa Rafom. Ni on nije na nivou na kojem je bio 2013. On 2014. i 2015. godine nije isti, a Novak je tada počeo da pobjeđuje", rekao je Toni Nadal.

Toni smatra da Novak ne bi bio toliko dominantan da Roger i Rafa igraju najbolje što znaju.

"Pošto Federer i Nadal nisu u svom najboljem izdanju, Đoković je nezaustavljiv, ali da su oni bili bolji, možda bi više i pobjeđivali, ne bi samo Đoković osvajao. Ipak, ako Novak nastavi ovim putem, bit će najbolji u historiji", rekao je Španac.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.