2.5.2016. 19:40
0
Federer nakon povlačenja s turnira u Madridu: Spremam se za Rim, vidjet ćemo kako će tijelo reagovati
Švicarski teniser Roger Federer je izjavio u ponedjeljak da će se nakon što se povukao sa mastersa u Madridu pokušati spremiti za naredni turnir serije 1000 koji se održava u Rimu, prenosi Anadolu Agency (AA).

Podsjetimo, Švicarac je u ponedeljak odlučio da se povuče sa turnira u Španiji, zbog problema sa leđima. 

"Želim igrati na sigurno i biti spreman za Rim. Ako ne budem ni tamo mogao igrati, nije smak svijeta, ali se nadam da ću biti spreman. Uvijek sam prvo čekao rezultate Madrida kako bih odlučio hoću li igrati u Rimu, ali sada je taj turnir cilj. Vidjet ćemo kako će moje tijelo reagovati", rekao je Federer na konferenciji za medije u Madridu.

Turnir u Madridu, koji se održava od 1. do 8. maja, igra se za nagradni fond od 5.719.660 eura, a titulu brani Britanac Andy Murray.

(Anadolu Agency)
 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.