7.12.2016. 14:09
0
Boris Becker već našao novi posao
Trostruki osvajač Wimbledona Boris Becker će nakon razlaza sa Novakom Đokovićem raditi kao stručni komentator za televiziju Eurosport i za njen program na njemačkom jeziku će svakodnevno analizirati mečeve Otvorenog prvenstva Australije, od 16. do 29. januara 2017. godine, saopštila je danas ta televizija.

"Ljubiteljima tenisa u Njemačkoj želim da približim vrhunce, i prije svega šarm i atmosferu tog grand slama, koji sam dva puta uspio da osvojim"
, rekao je Becker, piše Kurir.rs.

"I naravno, posebno me zanima da li će naš broj jedan Angelique Kerber, ali naravno i Novak Đoković, moći da odbrane svoje titule u Melbournu"
, dodao je Becker.

Becker je zaključio da se raduje profesionalnoj saradnji sa Eurosportom i mnogim časovima tenisa uživo.

Becker je jučer završio trogodišnju saradnju sa trenutno drugim teniserom svijeta Novakom Đokovićem, prenosi Kurir.rs.

(Amila Alijagić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.