30.9.2017. 13:10
0
Više od 80 teniskih trenera iz deset zemalja na međunarodnom kursu u Sarajevu
U organizaciji Svjetske asocijacije teniskih trenera (GPTCA) i Teniskog saveza Bosne i Hercegovine (TSBiH) u Olimpijskom centru Zetra u toku je međunarodni kurs za teniske trenere.

Trodnevni kurs, koji se završava u nedjelju, prati više od 80 trenera, a među predavačima su Toni Nadal, trener svjetskog reketa broj jedan Rafaela Nadala, predsjednik GPTCA Alberto Castellani, te argentinski stručnjak Patricio Remondeugui.

Osim učesnika iz BiH, edukaciji prisustvuju treneri iz Irana, Latvije, Austrije, Italije, Tunisa, Crne Gore, Srbije, Hrvatske i Slovenije, koji će na kraju dobiti certifikate sa ATP pečatom.

Globalna asocijacija teniskih trenera - GPTCA osnovana je 2010.godine sa ciljem edukacije i obuke profesionalnih teniskih trenera širom svijeta, a djeluje u preko 40 zemalja.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.