12.1.2018. 20:50
0
Bh. teniser Damir Džumhur ostaje na 30. mjestu
Nakon što je zbog povrede predao meč 2. kola ATP turnira u Sidneju, Damir Džumhur ipak je zaradio 20 ATP poena koji su mu osigurali ostanak na 30. mjestu svjetske rang-liste.
U Damirovom timu nadaju se kako će se najbolji bh. teniser oporaviti do početka Australian opena gdje ga u 1. kolu čeka Italijan Paolo Lorenzi.

Ukoliko bude zdrav Damir će biti veliki favorit, Lorenci ima 36 godina i nije dobio meč u singlu još od septembra prošle godine. Osam puta zaredom je poražen u prvim kolima, a jedan od tih poraza bio je i onaj od Džumhura na turniru u Sent Petersburgu, 5:7, 5:7.
(Ajla Hurko)
 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.