18.1.2018. 20:49
1
Troicki i Kyrgios bili u čudu: Navijač prekinuo meč svojim "vrištanjem", a nakon toga dobio doživotnu zabranu dolaska na teniske mečeve
Meč Viktora Troickog i Nicka Kyrgiosa, na Australian Openu, nikako nije mogao da protekne bez skandala, ali ovaj put je zaista čudan skandal na tribinama napravio jedan navijač.

Piše: Haris Ahbabović

Srpski teniser Viktor Troicki izgubio je od Australca Nicka Kyrgiosa sa 5:7, 4:6, 6:7 u meču 2. kola Australian Opena.

Jedan mladi gledatelj odlučio je da "ukrade" show teniserima, pa je napravio nešto što se do sada nije baš viđalo u tenisu. Čak ga je i Nick Kyrgios upozoravao nekoliko puta, ali je momak to ignorisao.

Na kraju je izveden sa tribina, a australski mediji prenose kako ćemo biti doživotno zabranjen dolazak na teniske terene.

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.