25.3.2018. 17:06
0
Šok za navijače Rogera Federera: Neće igrati naredna tri mjeseca, propušta Roland Garros, tvrdi da ne zaslužuje prvo mjesto
Roger Federer je šokirao sve svoje navijače s obzirom da je najavio da će propustiti cijeli dio sezone na šljaci, dakle puna tri mjeseca.

Piše: Haris Ahbabović

Federer je nakon iznenadne eliminacije sa Mastersa u Miamiju donio odluku da ni ove sezone ne nastupi na Roland Garrosu.

"Odlučio sam da ne igram sezonu na šljaci. Prošle sedmice nisam igrao dobro. Pokušavam da shvatim u čemu je problem, imam dovoljno vremena. Ja sam osoba koja razmišlja pozitivno, svaki meč je nova prilika. Razočaran sam jer nisam uspio da pronađem način. Zaslužio sam da izgubim prvo mjesto na ATP ljestvici, ovo danas je bilo zaista loše", rekao je Federer nakon poraza od Kokinakisa u Miamiju.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.