10.4.2018. 12:37
0
Težak žrijeb za Davis Cup reprezentaciju BiH: U Play offu protiv Japana, za Japan se očekuje igranje i Keija Nishikorija
Teniska reprezentacija Bosne i Hercegovine u play-offu za ulazak u Svjetsku grupu Davis Cupa igrat će protiv Japana, odlučeno je današnjim žrijebom u Londonu.

Tako će najbolji bh. teniseri Damir Džumhur, Mirza Bašić, Tomislav Brkić i Nerman Fatić za protivnike imati Keija Nishikorija, Yuichi Sugita, Taro Daniela... Meč se igra od 14. do 16. septembra a domaćin je Japan.

Teniska reprezentacija Bosne i Hercegovine ostvarila je historijski uspjeh u Bratislavi pobjedom nad selekcijom Slovačke sa 3:2 u 2. kolu Prve grupe Euro-afričke zone.

Parovi play-offa za Svjetsku grupu:

Japan - BiH
Argentina - Kolumbija
Velika Britanija - Uzbekistan
Australija - Austrija
Švicarska - Švedska
Srbija - Indija
Kanada - Holandija
Češka - Mađarska

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.