11.11.2018. 18:32
0
Isner uoči meča protiv Đokovića: Novak je favorit, ali to je dobro za mene. Mogu da izađem i igram bez pritiska
Američki teniser John Isner kaže da nema šta da izgubi u sutrašnjem susretu sa Novakom Đokovićem.

Njih dvojica sastaće se na startu grupne faze Završnog mastersa u Londonu, a pored njih snage će u ponedjeljak odmjeriti Alexander Zverev i Marin Čilić.

“Novak je osvajao ovaj turnir pet puta. Sigurno je prvi favorit, sada se vratio i na prvo mjesto ATP listi. Međutim, to je odlično i za mene, jer nemam šta da izgubim. Mogu da izađem na teren i igram svoj najbolji tenis, bez ikakvog pritiska. Igrali smo osam ili devet puta, pobjeđivao sam ga, iako je on bio uspješniji. Svakako se radujem tom susretu”, rekao je Isner, najstariji debitant na ATP finalu od 1972. godine.

Duel između Isnera i Đokovića na programu je sutra od 21h, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.