21.11.2019. 20:16
0
''Bili smo dio epskih mečeva, a on će ostati upamćen možda kao najveći teniser svih vremena''
Uoči egzibicionog turnira u Argentini Roger Federer govorio je o svom dugogodišnjem rivalu Rafaelu Nadalu, koji će ponovo godinu završiti kao prvi na svijetu. Još jednom je pokazao poštovanje prema velikom protivniku.

- On je dobar momak i veliki igrač. Ko bi mogao da pomisli da će biti broj jedan ponovo ove godine. Svi su govorili da neće uspjeti zbog zdravlja, da je njegova igra brutalna za tijelo, ali on je pronašao način. Uživao sam kada smo bili zajedno na terenu u Laver cupu. Mnogo sam naučio od njega, veliki je šampion, odličan je za tenis i sretan sam što smo imali te bitke. Bili smo dio epskih mečeva, a on će ostati upamćen možda kao najveći teniser svih vremena - rekao je Švicarac, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.