21.6.2020. 20:23
0
Otkazano finale Đokovića i Rubljova u Zadru: Bugarski teniser pozitivan na koronavirus
Finale Adria Toura u Zadru u kojem su trebali igrati Novak Đoković i Andrej Rubljov je otkazan, jer bugarski teniser Grigor Dimitrov, koji je na turniru odigrao jedan meč, ima koronavirus.

U posljednjih deset dana Dimitrov je nastupao na dva turnira s gledateljima te igrao nogomet i košarku s Đokovićem, Čilićem, Ćorićem...

Bio je i u noćnim izlascima s ostalim teniserima  koji nastupaju na Adria Touru.

"Moj test na koronavirus je pozitivan. Želim da svi koji su bili sa mnom u kontaktu prethodnih dana obave testiranje i poduzmu potrebne mjere opreza. Žao mi je zbog potencijalne štete koju sam nanio. Kući sam i oporavljam se", poručio je bugarski teniser i zahvalio svima na podršci.


(Lejla Trle)

SportTenis
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.