17.3.2021. 13:05
3
Teška kazna za Džumhura nakon incidenta u Acapulcu
Najbolji bh. teniser Damir Džumhur teško je kažnjen nakon incidenta u meču drugog kola ATP turnira u Acapulcu.

Džumhur je zbog prekida meča i ponašanja na terenu kažnjen sa šest i po hiljada američkih dolara, a također će ostati bez 5,280 dolara od nagradnog fonda kojeg je osvojio do tog trenutka. Nažalost, to neće biti kraj nevolja za našeg tenisera.

Pored kazni koje su mu izrečene na mjestu događaja, ATP će otvoriti dodatnu istragu po pravilniku kažnjavanja za teške prekršaje.

Za sada nije poznato kakva bi dodatna  kazna mogla zadesiti našeg najboljeg tenisera, koji trenutno zauzima 125. mjesto na ATP ranking listi.

(Patria)

 
3
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.