15.8.2021. 21:29
0
Je li ovo kraj: Roger Federer mora na novu operaciju koljena!
Jedan od najboljih tenisera svih vremena Roger Federer ponovo će morati na operaciju koljena.

On je to objavio na društvenim mrežama, tako da je jasno da on neće nastupiti na US Openu. Štaviše, mnogi fanovi su već proglasili kraj karijere legendarnog Švicarca.

- Odradio sam dosta provjera sa mojim doktorima povodom koljena... Povrijedio sam se tokom sezone na travi i svakako da ovo nije način da idem naprijed. Rekli su mi da moram da odem na novu operaciju kako bih se osjećao bolje. Odlučio sam da to i učinim - napisao je Federer te nastavio:

- Želim da dam sebi šansu da se vratim na turnir sa nekom formom i u nekom boljem izdanju. Izostat ću sa turnira nekoliko mjeseci - poručio je Švicarac koji je nedavno proslavio 40. rođendan.

(H. Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.