30.10.2021. 16:59
0
Zašto mu je ovo trebalo: Za Novaka Đokovića Banjaluka nije u BiH, nego u Republici Srpskoj
Novak Đoković je u posljednjih nekoliko mjeseci realizovao prijekat "Putem šampiona" u zemljama regiona.

Tim povodom čas tenisa održan je i u našoj zemlji, a najmlađi iz Banje Luke imali su priliku da uče od najboljeg.

Ipak, ono što je posebno skandalozno u cijeloj priči je to da je Đoković umjesto da među nabrojenim zemljama spomene BiH, on je spomenuo RS.

"Loptice su pronašle svoj put do Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije i Republike Srpske. Neizmjerno smo sretni što smo na ovaj način zbližili djecu sa ovih prostora kroz sport i zdrav način života", rekao je prvi reket svijeta.

Ipak, ono što je ostalo, za sada, nepoznanica je to da li je ovo lični stav Novaka Đokovića, jer se radi o njegovom Facebook profilu, ili je stav nekoga od njegovih administratora.

(H. Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.