11.1.2022. 10:20
0
Fucsovics: Đoković ne bi trebao da bude ovdje
Mađarski teniser Marton Fucsovics smatra da Novaku Đokoviću ne bi trebalo dozvoliti da učestvuje na Australijan openu.

- Teško je govoriti o tome. Đoković je najbolji teniser na svijetu, osvaja sve, uzeo je i Australijan open devet puta, tako da zaslužuje da bude ovdje. S druge strane, ne možemo da ignorišemo ono što se događa u svijetu - izjavio je Fucsovics za mađarske medije i dodao:

- Zdravlje ljudi je najvažnije. Pravila su ustanovljena prije nekoliko mjeseci, i ona glase da bi svi trebalo da se vakcinišu, što Đoković nije učinio. S te tačke gledišta, mislim da ne bi trebalo da ima pravo da bude ovdje.

Fucsovics je trenutno 40. teniser na svijetu, a najbolji ranking mu je 31. mjesto.

Na grend slemovima mu je najveći domet četvrtfinale Vimbldona prošle godine, kada je izgubio upravo od Đokovića, a u karijeri je uzeo jednu titulu.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.