12.7.2022. 9:35
0
Novak Đokovića ispred Skupštine Beograda dočekalo hiljade ljudi
FOTO: Tanjug
"Ovo su najljepši trenuci u mom životu. Blagosloven sam da mogu poslije velikih uspjeha da se vratim i proslavim sa mojim narodom", izjavio je Đoković na balkonu gradske skupštine.

Hiljade ljudi dočekalo je sinoć Novaka Đokovića ispred Skupštine grada Beograda nakon što je osvojio titulu na Vimbldonu, prenose agencije.
       
        
Đoković je u nedjelju osvojio sedmu titulu na Vimbldonu i ukupno 21. gren slem titulu u karijeri.
        
"Za ovakve trenutke vrijedi živjeti i raditi. Trofeji su prolazni, ovo je nešto što ću zauvijek nositi u srcu. Niko od vas nije imao obavezu da dođe. Hvala vam što ste tu, uljepšali ste mi život", rekao je on pred okupljenim fanovima.
        
U Skupštini grada Đokovića su dočekali Aleksandar Šapić i ministar sporta Vanja Udovičić.  Đoković je dodao i da mu je najdraži "svaki sljedeći osvojeni trofej". 


(A. Mujezinović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.