15.11.2022. 13:00
0
Ovo niste mogli vidjeti u direktnom TV prijenosu: Pogledajte kako je dječak 'iskulirao' Đokovića
Srbijanski teniser Novak Đoković pobjedom nad Stefanosom Tsitsipasom počeo je učešće na završnom Mastersu na Torinu, a stigao je i da se lijepo zabavi.

Uoči početka meča sa grčkim teniserom, koji je u jednom trenutku postao i buran pošto je Nole odgovorio protivniku na provokaciju, bilo je i dosta smijeha - zbog nedovoljno dobre organizacije i zbunjenosti, koja je ako ništa bar oraspoložila publiku.

Sve se dogodilo dok su Đoković i Tsitsipas ulazili na teren u Torinu gdje je trebalo da prošetaju sa dječacima kojima je pripala ta čast.

Međutim, tu je došlo do neočekivanih problema...

Prvo je Đoković pružio ruku "pogrešnom" dječaku koji mu je potom objasnio da treba da izađe sa Tsitsipasom, dok je srbijanski teniser tek onda ugledao drugog dječaka.

Nasmijao se i mahnuo publici, ali nije se na tome samo završilo, prenosi Mondo.

Komičnoj sceni doprineo je i Tsitsipas koji je potpuno zaboravio na protokol i samostalno je krenuo da prošeta do svog mjesta na klupi, kada je dječak koji je "iskulirao" Novaka počeo da trči.

Publika se lijepo zabavila - pogledajte:


(A. Balićevac)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.