17.1.2023. 17:31
0
Bizarna scena u Melburnu, navijač krao peškir, sudija ga ganjao
Prvi dan Australian Opena obilježila je scena kakvu se rijetko viđa na teniskim terenima. Kineskinja Lin Zhu svladala je kanadsku teniserku Rebeku Marino (Rebecca) u dva seta (6:2, 6:4) i osigurala prolaz u drugi krug.

Kako to već biva, teniserke su se pozdravile na mreži, a Kanađanka je obavijestila Lin Zhu da joj neko od navijača krade ni manje, ni više nego - peškir.

Lin Zhu nije shvatila što se događa, bila je previše zaokupljena slavljem sa svojim navijačima, ali zato se iskazao glavni sudija meča.

Skočio je iz stolice, pretrčao teren i krenuo u potjeru za navijačem. Bizarna scena je postala hit na društvenim mrežama, a sve su zabilježile televizijske kamere.

 

 


(Admir O.)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.