15.10.2015. 11:48
0
Miley Cyrus će na koncertu biti potpuno gola
Američka pop pjevačica Miley Cyrus planira koncert na kojem bi ona, svi muzičari na bini i publika, bili potpuno nagi, objavio je danas frontman benda The Flaming Lips, koji sarađuje sa njom od ove godine, piše AFP, a prenosi N1.

- Miley Cyrus planira koncert na kome ćemo ona, bend (mi) i publika biti potpuno goli, a mlijeko, dobro, nešto što izgleda kao mlijeko, prskaće po svemu. To je za snimanje spota za pjesmu 'The Milky Milky Milk' - napisao je Wayne Coyne na društvenoj mreži Instagram. 


The Flaming Lips alternativna je pop-rock grupa koja je aktivna od početka osamdesetih godina prošlog vijeka. Iako nikada nije bila na vrhovima top-lista, njeni koncerti su poznati po ekscentričnim nastupima. 

Miley Cyrus je bila dječija zvijezda zbog svoje uloge u seriji Hannah Montana kanala Disney, ali je poslije toga postala poznata po ekscentričnim i lascivnim javnim nastupima. Ova 22-godišnjakinja je do sada izdala tri albuma, od kojih je posljednji napravila u saradnji sa The Flaming lips.

(Merima Druškić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.