4.12.2015. 14:25
0
Zadruga će im dati drugu šansu: Kristijan i Tamara se vraćaju na Farmu
Posljednjih desetak dana bili su prilično turbulentni na seoskom imanju u Lisoviću, pa je reality ``Farma`` u kratkom vremenskom periodu ostala bez dva ozbiljna igrača.

Kristijan Golubović diskvalfikovan je iz realityja nakon što je fizički nasrnuo na manekena Radeta Lazića, dok je klaberka Tamara Đurić izbačena zbog govora mržnje.

No, njih dvoje će dobiti drugu šansu.

- Zadruga je donijela odluku da zbog pritiska publike Kristijanu i Tamari pruži drugu šansu, i to zajedničku. U ponedjeljak će biti organizovano glasanje i publika će odlučiti da li želi da njih dvoje vrati u reality, a sudeći po komentarima na portalima i društvenim mrežama, sve su šanse da se Golubović i Đurićeva već početkom sljedeće nedjelje ponovo nađu na seoskom imanju u Lisoviću - otkriva izvor blizak televiziji Pink.

(Merima Druškić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.