23.12.2015. 19:51
0
Igor Kojić je prije Severine bio u vezi sa Natašom Mazom koja se nekada zvala Nebojša
Prema pisanju srbijanskih medija, Severinin suprug Igro Kojić bio je u vezi sa 33-godišnjom transseksualkom Natašom.

"Glupo mi je išta govoriti, čovjek se oženio. To što smo imali, imali smo. Ne bih narušavala nečiju sreću", kazala je Nataša.

Nataša je prije osam i po godina promijenila spol, a do tada je bila Nebojša Kornesko.

"Od rođenja sam se osjećala kao djevojčica i sretna sam da sam se uspjela izboriti za svoje pravo da postanem žena. Prošla sam doista mnogo teških trenutaka u životu. Nakon operacije izgubila sam četiri posla, pa sam se posvetila pjevanju. Operaciju sam napravila u Beogradu jer su tamo najbolji stručnjaci na tom polju. Grudi su mi narasle od hormonske terapije ", izjavila je Nataša Maza. 

Maza je na društvenoj mreži jednom prilikom napisala status: "Mali Keba ima velikog, a veliki malog". 

Nataša i Igor su izlazili po kafićima i restoranima, a druženje bi nastavljali u hostelu ili apartmanu. I Maza je danas u braku, ali nije željela otkriti s kim. 

(Adna Zukanović-Zilić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.