5.2.2016. 10:54
0
“Puno lezbejki i nekoliko plavuša mi se stalno nabacuje, ali draže mi je da čitam Bibliju"
Bivša Playboyeva zečica Angie Vu Ha 4. novembra je uhapšena na aerodromu u New Yorku jer je s devetogodišnjom kćerkom pokušala pobjeći iz SAD-a.

Od tada se nalazi u zatvoru pod optužbom za otmicu, jer kćerku nije vratila suprugu koji ima starateljstvo. 

Vu Ha je djevojčicu trebala vratiti u Pariz 29. augusta, ali je prekršila dogovor sa suprugom i kćerku pokušala odvesti u Vijetnam. Za New York Daily News ispričala da vrijeme u zatvoru provodi čitajući Bibliju i vježbajući. 

“Puno lezbejki i nekoliko plavuša mi se stalno nabacuje. Ali, draže mi je da čitam Bibliju za sada. Dala sam sve od sebe da se ne potučem. Mislila sam da je zatvor mnogo gori, iskreno. Ranije sam samo na TV-u vidjela kako izgleda, pa sam bila spremna na sve”,  izjavila je Vu Hu u intervjuu za “New Yourk Daily News“.

Vu Ha kaže da puno trenira i da je svoje tijelo dovela do savršenstva.

“Shvatila sam koliko sam jaka. Mislila sam da bez seksa neću moći ni dva dana, a izdržala sam tri mjeseca. Pronašla sam Boga i spasio me, dane provodim uz molitvu i čitajući Bibliju”, zaključila je Vu Ha. 

(Adna Zukanović-Zilić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.