13.2.2016. 19:31
0
Kornelije Kovač: Kristina je izabrala taj put i to niko ne može da promijeni
Kompozitor Kornelije Bata Kovač još nije oprostio pjevačici Kristini, koja mu je kćerka, a koja je prošle godine iznijela prljavi veš njihove porodice i javno isprozivala stariju sestru Aleksandru, prenosi beogradski Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Njihov odnos ni poslije godinu dana nije bolji, a po svemu sudeći, neće ni biti.

"Rekao sam da neću da komentarišem to što je Kristina izdala knjigu jer to je njena volja. Nisam pročitao njeno djelo, ona je to izdala i valjda je zadovoljna. Znate, ona je izabrala takav put i ne postoji ništa što bi to moglo da promijeni. Nismo u najboljim odnosima. Nije svaka porodica idealna, svuda postoje nesporazumi, tu ja ništa ne mogu da promijenim", rekao je Kornelije Kovač.

"Ona je buntovna na svoj način, najvažnije mi je da su sve tri zdrave, a sada mi je treća kćerka Anja najbitnija. Ona studira, na drugoj godini je fakulteta i ne bavi se muzikom", ističe Kovač.

Podsjećanja radi, Kristina je u otvorenom pismu isprozivala stariju sestru, s kojom je ranije pjevala u grupi, i njenog supruga Romana.

"Ne sviđam joj se što sam rodila dijete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije dopalo što sam se udala, a onda što sam se razvela. Što sam se ugojila. Ne sviđa joj se što sam angažovana u građansko-političkom smislu. Moje dijete otkad se rodilo, pet godina skoro da nije imalo tetku. Pa je onda šest mjeseci imalo, pa je, koliko vidim, posljednjih mjesec dana opet nema. Jer moja sestra smatra da je njen odnos sa mnom dovoljno opravdanje da se poigrava osjećanjima mog djeteta", napisala je tada Aleksandra.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.