6.5.2016. 11:26
0
Boban Rajović: Od fudbalera Real Madrida sam dobio bakšiš od 18.500 eura
Crnogorski turbofolk pjevač Boban Rajović nedavno je napunio splitsku Arenu, a u intervjuu za Informer pričao je o neugodnim iskustvima koja su mu se dešavala. Otkrio je i da je od fudbalera Real Madrida dobio bakšiš od 18.500 eura.

"Prije jedno desetak godina u Sutomoru su kriminalci vadili pištolj na mene. Nisam im htio ispuniti muzičku želju. Onda je jedan među njima stavio pištolj mom kolegi iz benda na koljeno i rekao: 'Stari, hoćeš ti pjevat' ili da pucamo?' Rekao sam mu da sam se tih scena nagledao u životu, pa ako hoće, neka zapuca. Samo je vratio pištolj u pojas i onda smo se izmirili", prisjeća se Rajović.

Tvrdi da nisu svi kriminalci isti. 

"Evo na primjer Šarići. Njima sam pjevao na privatnoj zabavi i stvarno su galantni", kazao je Rajović.

Osim kriminalcima, Rajović često pjeva i fudbalerima, a upravo je od jednog fudbalera dobio najdraži bakšiš.

"Najdraži bakšiš mi je onaj od Matea Kovačića, fudbalera Real Madrida. On mi je dao 18.500 eura. Kada bi bilo više takvih noći, ko zna bih li se vratio u diskoteku. Bakšiš je bio toliko sladak jer niko u dvorani nije primijetio da mi daje novac jer bi samo smotao onu ljubičastu novčanicu i stavio mi je u džep", tvrdi Rajović.

(Adna Zukanović-Zilić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.