30.9.2016. 17:37
1
"Potrošio sam pola miliona eura na četiri automobila, a nijedan od njih više nije čitav"
Artem Milevski je najveću slavu stekao u Dinamu iz Kijeva za koji je igrao od 2002. do 2013. godine. Njegova karijera je potom doživjela silaznu putanju, pošto je punio naslovne strane po raznim skandalima, a ne po igri, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Milevski je 2013. godine bio na pragu prelaska u Crvenu zvezdu, ali do ovog transfera nije došlo.

"Dok sam igrao za Dinamo zarađivao sam dva miliona eura po sezoni, a od svega ostao mi je samo jedan milion. Sve ostalo sam spiskao", rekao je Milevski i nastavio:

"Potrošio sam pola miliona eura na četiri automobila, a nijedan od njih više nije čitav. Ne žalim ni za čim što sam uradio u životu, ali karijera je ipak mogla da mi bude bolja".

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.