7.12.2016. 10:06
0
Gagi Đogani o Anabelinom suprugu: Andrej je prihvatio moju djecu, momak je na mjestu
Bivši supružnici Anabela Atijas i Gagi Đogani pokazali su javnosti da su se pomirili, ali ono što sve zanima je šta se dogodilo sa Andrejom Atijasom, Anabelinim suprugom, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, riječ je samo o poslovnoj saradnji između bivših supružnika. Anabela je otkrila da je Andrej na najljepši način prihvatio njihovu saradnju, te čak da je on bio i jedan od onih koji su podstakli da se grupa Funky G ponovo okupi.

"On je jedan inteligentan i prije svega dobar čovjek koji je uticao na svu ovu situaciju. On je prvi bio za to da Gagi i ja počnemo sve ovo, da snimimo duet zajedno i sve", rekla je Anabela.

Gagi je otkrio da sa Anabelinim suprugom ima odličan odnos.

"Andrej je super momak. Dao je zeleno svjetlo za cijelu ovu priču. Poštujem ga, prihvatio je i moju djecu. Momak je na mjestu", rekao je on.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.