18.12.2016. 17:02
0
Jelena Karleuša kandidatkinji iz Sarajeva: Ti si kafanska pjevačica, s tim stomačićem izgledaš kao podgojeni leopard
Kandidatkinja u takmičenju "Zvezde Granda", Elma Suljević iz Sarajeva, dobila je tri glasa, a to joj nije omogućio prolaz u dalje takmičenje, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Elma se žiriju predstavila pjesmama Šemse Suljaković, a svi su se složili da je takmičarka prava kafanska pjevačica.

"Volim Šemsu, ali Šemsa tako ne pjeva. Lijepa je boja glasa, ali mi se ne sviđa tvoja dikcija, malo si žurila, skaraćivala i zato ti nisam dala glas", rekla je Viki Miljković.

"Ti si prava kafanska pjevačica. Ne kažem to da te uvrijedim, tako si se predstavila, tako izgledaš, tako se ponašaš, kakvu si muziku izabrala, to je kafana. Dala sam ti "da" jer se ovdje često ocjenjuje tehnika, gde si ti bila korektna, a ovdje se često i traži kafana iliti kafanska pjevačica. Ja se često svađam zbog toga." 

"Meni je zasmetao tvoj stajling. Prvo viršla čarape zaboravi, ne ti nego sve kandidatkinje. Drugo, moraš za taj animal print da imaš savršeno tijelo, ti nemaš. Sa tim stomačićem izgledaš kao podgojeni leopard, što ne ide. Treće tvoje ponašanje je, ne kao da stojiš u kafani, nego kao da stojiš ispred kafane", rekla je Jelena Karleuša.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.