18.1.2017. 18:58
0
Goca Tržan: Današnje muškarce je lakše zavesti dobrom hranom, nego seksom
Pjevačica koja se nikad nije libila da javno iznese sve svoje stavove, novom objavom na društvenim mrežama izazvala je veliku pažnju fanova. Goca je, naime, na Twitteru navela da smatra da da današnji muškarci više vole hranu nego se*s!
Muškarce je lakše zavesti sa “Spremit ću ti večeru” nego sa “Čekam te u krevetu” – napisala je pjevačica, čime je iznenadila veliki broj svojih pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Popularna pjevačica često je javno govorila o se*su, ne skrivajući da joj je on veoma bitan.

– Mene nikad ne boli glava, uvijek mi je do se*sa. Kada nisam baš specijalno raspoložena, naglasim partneru da mora malo više da se potrudi. Žene zapravo uvijek to žele, samo partner nekada mora više da se potrudi – rekla je nedavno.


(Admir Oručević)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.