12.2.2017. 18:24
6
Jelena Karleuša: Izgledaš kao da si progutala antilopu! U Africi bolje pjevaju od tebe
U “Zvezdama Granda” u drugom krugu predstavila se simpatična crkinja iz Makedonije, ali nije oduševila žiri, a Jelena Karleuša brutalno je iskritikovala njeno pjevanje i izgled.

Dženi Okelo rođena u Ugandi, a koja živi u Skoplju, predstavila se i u drugom krugu Zvezde Granda, piše “E-turneja".
 
Nažalost simpatična crkinja nije oduševila strogi žiri pa nije osvojila ni jedan glas. Najveće kritike dobila je od stbijanske pjevačice Jelene Karleuše.

Pop diva je brutalno iskritikovala pevanje i izgled takmičarke iz Makedonije:

”U Africi bolje pjevaju nego ti. Ti si prošla u drugi krug samo zato što si atraktivna. Ja smatram da si ti jedna od rijetkih netalentovanih. Obukla si se katastrofalno, kao da si progutala neku gazelu ili antilopu u Africi.”

I srbijanska pjevačica Ana Bekuta je imala zamjerke na Dženino pjevanje:

”Ja mislim da ti ne želiš da budeš Zvezda Granda. Ne može kafansko pjevanje da prođe. Mnogo prljavog se čuje u tvom pjevanju.”


Povezana slika
Dženi Okelo



(Admir Oručević)

6
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.