14.2.2017. 21:19
3
''Krao sam, možda i ubijao! Nikada silovao!''
Kristijan Golubović (47), koga su mediji prozvali rijaliti kriminalcem jer se od početka nove sezone „Parova” direktno iz „Zabele” prepucava sa takmičarima i replicira skoro na svaku njihovu prozivku, ponovo je zaintrigirao javnost tvrdnjama da robija u luksuzu!
U pismu, koje je Alo.rs djelimično , priznaje da je činio nedjela, navodeći: „Jeste, istina je: krao sam, tukao, možda ubijao...“, ali na kraju pokajnički poručuje mladima da ne ulaze u kriminal!

Prošetao između raja i pakla

- O mom životu bi trebalo slušati dva normalna života! Na svako pitanje bih mogao da pričam i po nekoliko dana da bi slušaoci shvatili da postoji čovjek koji je totalno prošetao između raja i pakla, i to više stotina puta. Živio sam i doživio stvari, kao iz hiljadu različitih života! Rođen sam sa super talentima! Posebno mi je istaknut onaj za snalaženje svuda i na svakom mjestu, čak i na mjestima gdje normalnom čovjeku vrlo brzo propadaju tijelo i um. Novac sam mogao da stvorim uvijek, i to na bilo koji način - pošten ili nepošten. Još kao dijete, zbog harizme kojom sam zračio i otvarao put mojim avanturističko-adrenalinskim ludiranjima, imao sam želju da sve lijepo i ružno bude na neki poseban - moj način, prenosi Alo.rs.

Hiljade žena različitog morala

- Vrlo brzo sam postao ne kriminalac, već antiheroj ulice! Pored svih i svačijih savjeta, ja sam trčao po svom ubjeđenju... Svijet ću obići dva puta, od Japana do Los Angelesa, trošeći suludo milione različitih valuta u društvu većinom lažnih prijatelja i hiljade žena, ovog ili onog morala! Adrenalina sam imao toliko da bi zaludio bijes svih zvijeri na planeti! Gas do daske, a kočnicu nisam koristio. Živilo se bez snova, jer snovi su bili java, veća i veća poslije svake nove avanture! Baš zbog tih rijetkih trenutaka ne bih mijenjao ovaj svoj, kako ga nabijeđene „dobrice” i „cvjećke” nazivaju, „propali život” pun robije. Nažalost, gdje je lijepo, tu je i ružno, pa sam i te kako osjetio i ukus bola, patnje i najmizernije nepravde!

Smijeh na svoju muku

- Jeste, istina je: krao sam, tukao, možda ubijao... Nisam silovao, otimao... U životu ću, u većini slučajeva, odgovarati baš za ono što nisam uradio! Pomislim da je to onaj balans kosmičkog poravnanja, po principu naše izreke „što ne platiš na mostu, platiš na ćupriji“. U Grčkoj mi se desilo da me čovjek ne tereti za djelo koje sam 100 posto  uradio i da sud dokaže da to nisam ja! A stavili su mi na teret djelo koje nisam ni pomislio da uradim i drakonski me osudili na osam godina zatvora! Tada mi je zanimacija bila smijeh na svu svoju muku! Da ne bih naje*ao još više, nisam ispravljao krive Drine.

(Amila Alijagić)
3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.