15.2.2017. 17:28
0
Maradona se u hotelu posvađao sa ženom, intervenisala i policija
Španska policija saopštila je da je dobila poziv od jednog madridskog hotela da istraži svađu između legendarnog argentinskog fudbalera Diega Armanda Maradone i jedne žene.

U saopštenju se navodi da je policija izašla na teren  nakon poziva od hotela, ali da nije utvrđeno šta se tačno dogodilo poslije ispitivanja Maradone i žene, za koju nisu mogli da potvrde da li je bila gost hotela ili Maradonina devojka.

Španski mediji jučer su objavili video snimak na kom se vidi kako Maradona prijeti jednom od novinara koji je pokušao da razgovara s njim u madridskom hotelu, prenosi Kurir.

Maradona se trenutno nalazi u glavnom gradu Španije, gdje će gledati prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona između Real Madrida i Napolija.

(Amila Alijagić)

Maradona
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.