14.10.2017. 15:38
0
Pjevač Džej u velikim problemima zbog dugova: Tri muškarca mu pokucala na vrata i tražila da proda kuću zbog dugova
Džej Ramadanovski, poznati srbijanski folk pjevač, zbog kockarskih dugova mogao bi da ostane bez krova nad glavom. Prema pisanju beogradskog Kurira, pjevač je jedva uspio da zadrži svoj stan na Dorćolu, koji su zelenaši pokušali da mu oduzmu zbog duga od prije pet godina.

- Tri muškarca pokucala su mu na vrata i tražila da im vrati pare. Pošto je bio nedostupan kad su ga zvali telefonom, došli su mu lično pred kuću. Bili su bijesni jer su mislili da namjerno gasi telefon kako bi ih izbjegao, ali Džej im je objasnio da to uvijek radi kad spava. Insistirali su da dobiju svoj novac. Pjevač im je objasnio da trenutno nema toliku sumu kod sebe, a oni su ga napali da proda stan ili da ga prepiše na jednog od njih, što je mnogo veća vrijednost u odnosu na onu koju duguje - otkriva izvor Kurira i dodaje da se Džej razbjesnio kad je čuo njihov prijedlog.

- Skočio je na njih i objasnio im da od te ponude nema ništa. Situacija je bila napeta, ali na kraju je Džej pozvao prijatelja i zamolio ga da mu hitno pozajmi novac. Tako je uspio da vrati dio duga, ali ima još dosta da vraća - rekao je izvor beogradskog Kurira.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.