30.8.2018. 22:00
0
Boban Piroman postao modni kreator
Folk pjevač Boban Rajović odlučio je da se oproba i u modnom biznisu. Naime, folker iz Andrijevice pokrenuo je liniju sportske garderobe za muškarce pod nazivom “Dito”, a u osmišljavanju kolekcije pomogao mu je kreator iz Štutgarta koji se bavi modom. Kolekciju, koja će se naći na tržištu do kraja godine, nazvao je po svom novom studijskom albumu.

“Još ranije sam imao takve kreativne ideje ali je sada došlo vrijeme da ih realizujem”, rekao je Boban, prenosi CDM.

“Kolekciju čine dukserice, majice sa kratkim rukavima, trenerke i jakne. Volim sportski da se oblačim i to je razlog što sam se opredelio baš za takve modele. Ovo je tek početak, ideja je da kreiram garderobu i za žene, ali je još rano da govorim o tome”, dodao je folk pjevač.

Lejla Trle



0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.